anchetaonline.ro

Peste 130 de producători la ediția din acest an a Festivalului „Toamna Piteșteană”

de | 06.10.2022 17:30 | Știri, Județean, Pitești, Politic

  • Toamnă rodnică la Pitești!

A debutat azi în Piața “Vasile Milea” din Pitești cea de-a XVI-a ediție a Festivalului „Toamna_Piteșteană”.

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea – președinte executiv al PSD Argeș, a dat startul manifestării avându-i alături pe președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, pe deputații Simona Bucura-Oprescu (secretar executiv al PSD Argeș), Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, pe senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, pe primarii Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Dan Stroe de la Bradu, pe vicepreședintele Consiliului Județean Marius Nicolaescu, pe subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, precum și consilieri locali.

toamna psd

În plin centrul Piteștiului bogăția toamnei se revarsă oriunde ai privi, iar producătorii au cu ce să se mândească: legume, fructe, vin și must, dulcețuri și conserve, produse apicole, plante medicinale sau aromatice, arbuști și viță-de-vie, dulciuri de casă sau produse din carne și lactate de sezon. Nu lipsește un Street Food Festival organizat în Piața Primăriei.

toamna psd

Cei peste 130 de producători din Argeș și din alte zone ale țării precum Vâlcea, Timiș, Cluj, Oradea sau Vrancea vor fi în Piața “Vasile Milea” până pe 13 octombrie, piteștenii putând face cumpărături în intervalul orar 09:00 – 20.00.

Felicitări primarului Cristian Gentea și echipei sale pentru o “Toamnă Piteșteană” reușită!” au transmis reprezentanții PSD Argeș.

toamna psd

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș