Pitești: S-a aruncat în fața trenului după ce s-a certat cu iubita!

de | 28.01.2023 09:03 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment de-a dreptul șocant a avut loc, noaptea trecută, în Argeș. Un bărbat de 29 de ani, din Rociu, a decis să își pună capăt zilelor după o ceartă cu iubita sa, așa că i-a furat mașina și și-a pus capăt zilelor  aruncându-se în fața trenului.

Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, când cei doi s-au certat, iar bărbatul i-a luat mașina femeii și s-a făcut dispărut. Polițiștii piteșteni au fost prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la starea conflictuală dintre cei doi și de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză.

Mașina a fost dată în atenția polițiștilor din structurile rutiere și de ordine publică aflați în teren și a fost identificată la scurt timp, fiind abandonată, cu motorul în funcțiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată.

De asemenea, a fost găsit și trupul neînsuflețit al bărbatului, acesta fiind lovit de tren.

În cauză se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc.

 

Foto descriptiv.

romania24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un aparat de gătit improvizat de un piteștean putea să provoace o tragedie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole