Plaja interzisă bărbaților, aflată la 2 ore de Pitești! Femeile vin să facă plajă nud

de | 16.07.2022 20:30 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

O plajă din România interzice accesul bărbaților, fiind destinată exclusiv femeilor care vor să facă nudism. Este vorba despre o plajă din comuna Mitreni, din județul Călărași, care se află la aproximativ 2 ore distanță de Pitești.

Femeile vin aici, an de an, pentru a se relaxa, făcând plajă nud, dar și pentru a beneficia de nămolul din zona respectivă, care are efecte terapeutice.

Plaja a fost amenajată de către Primăria Mitreni lângă balta sulfuroasă. Acolo, locul a fost curățat de buruieni și acoperit cu nisip. Singurul inconvenient îl reprezintă faptul că încă nu a fost făcut un drum principal prin care femeile pot ajunge la baltă. Astfel, acestea sunt nevoite să treacă prin curțile oamenilor, potrivit Fanatik.ro. De asemenea, nu există indicatoare pentru turiștii care nu sunt din zonă, fiindu-le astfel destul de greu să găsească renumita plajă.

plaja nudiste - Plaja interzisă bărbaților, aflată la 2 ore de Pitești! Femeile vin să facă plajă nud

Foto Digi 24

Balta Potcoava era, în urmă cu câțiva ani, frecventată de mulți turiști care aveau probleme reumatice, datorită nămolului sulfuros benefic pentru astfel de afecțiuni.

Viceprimarul din comuna Mitreni spune că este deja o tradiție ca femeile să vină să facă plajă nud:

Plaja pentru doamne! Este tradiție la noi cu plaja pentru doamne. Și anul ăsta am mai băgat câteva sute de tone de nisip și-am reamenajat-o, dacă pot spune așa.

Accesul se mai face printr-un loc. Se coboară pe la fosta discotecă. Deja am făcut… N-ați fost pe acolo”, a spus viceprimarul, conform Digi 24.

Foto Cugetliber.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A apărut o nouă plajă în România! Este situată la 3 ore de Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole