Ricky Martin este acuzat de incest

de | 16.07.2022 19:05 | Știri, După subiect, Lifestyle

Scandal în lumea muzicii, după ce artistul Ricky Martin a fost acuzat de incest. Acesta a primit un ordin de restricție la începutul lunii iulie, fiind acuzat de violență domestică, în Puerto Rico, țara natală a cântărețului.

Potrivit presei internaționale, victima ar fi fost nepotul lui Ricky Martin, Dennis Yadiel Sanchez, în vârstă de 21 de ani. Acum, tânărul îl acuză pe artist și de incest. Dennis Yadiel Sanchez este fiul lui Eric Martin, fratele artistului.

Ricky Martin este acuzat că „ar fi exercitat atacuri fizice și psihologice”, vreme de șapte luni, perioadă în care cei doi ar fi avut o relație.

Avocatul artistului susține, însă, că nepotul cântărețului are probleme psihice, iar acuzațiile sunt nefondate:

Din păcate, persoana care a făcut aceste acuzații are grave probleme psihice. Ricky Martin nu a fost niciodată implicat în scandaluri de natură sexuală, nu a avut o relație amoroasă sau sexuală cu nepotul lui și se simte dezgustat de aceste acuzații.

Ceea ce își dorește artistul este ca persoana în cauză să primească ajutorul medical de care are nevoie și ca judecătorii să pună punct acestor acuzații nefondate cât mai repede”, a declarat, pentru TMZ, avocatul lui Ricky Martin.

Dacă este găsit vinovat, Martin riscă până la 50 de ani de închisoare.

După ce a primit ordinul de restricție, cântărețul a avut o reacție, postând un mesaj pe Twitter, spunând că informațiile sunt „complet false”, dar că va merge la proces cu responsabilitatea care îl caracterizează.

Foto Profm

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A apărut „Taxa Netflix” în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole