Cu plecare din 9 aprilie. Au mai rămas doar 12 bilete de tratament balnear

de | 01.04.2024 10:53 | Județean, Lifestyle

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că au rămas bilete de tratament în mai multe stațiuni. Aceste bilete se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear până în data de 7 aprilie.

Astfel, potrivit informării celor de la Casa Județeană de Pensii Argeș, din seria 4 din acest an, cu date de plecare în perioada 7 – 10 aprilie, au rămas bilete nevalorificate în următoarele stațiuni: Amara, hotel Ialomita*** – 7 bilete, 1 Mai, hotel Cere – 1 bilet, Buzias, hotel Ceres*** – 1 bilet, Covasna, hotel Dacia*** – 2 bilete și Moneasa, hotel Codru Moma** – 1 bilet.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruă acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie. Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Casa Judeteana de Pensii Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce consumatori vor fi afectați? Marți se oprește apa în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Județeană de Pensii Argeș

Ultimele articole