Podul de la Brăila, în reparații la două luni de la inaugurare

de | 11.09.2023 23:46 | Național, Eveniment

Inaugurat pe 6 iulie 2023, podul de la Brăila a intrat în reparații. După ce pe carosabil au apărut denivelări, muncitorii au început să reasfalteze prima bandă pe sensul spre Brăila.

Potrivit adevărul.ro, primele probleme au apărut încă la începutul lunii august, când șoferii au observat că asfaltul este plin de denivelări pe aproape toată lungimea podului.

Constructorul susține că acesta s-a stricat din cauza conducătorilor auto care nu ar fi respectat restricțiile de tonaj pe perioada caniculei.

Din cauza denivelărilor, muncitorii au început să reasfalteze prima bandă a sensului de mers spre Brăila, iar la momentul actual, pe pod se circulă cu restricții.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni, 100 de mii de șuruburi ale parapetelor laterale de pe podul peste Dunăre au fost verificate. Verificările au început după ce, pe rețelele de socializare, au apărut filmări care semnalează că foarte multe din aceste șuruburi sunt slăbite sau lipsesc.

Potrivit sursei citate, operațiunea a durat 4 zile și au fost găsite 401  șuruburi care erau slăbite.

sursă foto economedia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vremea, surprinzătoare în zilele următoare! Ce spun meteorologii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brăila

Ultimele articole