Podul de pe Depozitelor, peste pârâul Bascov. Se lucrează la infrastructura de beton armat

de | 11.03.2024 12:29 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea anunță că sunt în grafic lucrările la podul peste pârâul Bascov din strada Depozitelor. Au fost finalizate lucrările de demolare ale podului existent și acum se lucrează la infrastructura de beton armat și la realizarea aparatelor de reazem

Podul de peste pârâul Bascov din strada Depozitelor care este din decembrie anul trecut în șantier, se va reabilita cu bani din fonduri guvernamentale prin programul naţional “Anghel Saligny”.

”Sunt în grafic lucrările la podul de pe Depozitelor peste pârâul Bascov!

Este o investiție a infrastructurii rutiere pe care o facem cu bani aduși la Pitești prin Programul de Investiții „Anghel Saligny” – 9.325.716,49 de lei!

Au fost finalizate lucrările de demolare ale podului existent și de forare a piloților armați, iar acum se lucrează deja la infrastructura de beton armat și la realizarea aparatelor de reazem.”, a transmis Cristian Gentea în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Muncii: Este nevoie de angajați cu competențe potrivite atât aptitudinilor lor, cât și nevoilor pieței muncii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole