Policlinica din Câmpulung a fost modernizată. Ce spune Elena Lasconi

de | 20.04.2022 14:30 | Administrație, Câmpulung Muscel, Județean, Politic, Știri

Elena Lasconi demonstrează pe zi ce trece că este foarte destoinică în a găsi surse inedite de finanțare pentru Câmpulung.

Primarul a modernizat Policlinica din Câmpulung fără să cheltuiască bani publici.

Unul dintre cele mai recente exemple este transformarea Policlinicii din Câmpulung dintr-o ruină în instituție medicală de vârf doar cu bani din donații ale mediului privat de afaceri. Ați auzit bine, da! Într-o Românie în care, de multe ori, nici măcar statul român nu investește în modernizare, Elena Lasconi atrage investitori privați pentru binele public.

 

Untitled collage 31 - Policlinica din Câmpulung a fost modernizată. Ce spune Elena Lasconi

 

Elena Lasconi:

Timp de 49 de ani Policlinica din Câmpulung a fost pur și simplu abandonată, deși peste 120 de mii de musceleni sunt dependenți de serviciile medicale de aici.

De când am preluat mandatul mi-am propus să transformăm Policlinica într-o instituție medicală de top fără a cheltui niciun ban public.

Am reușit.

Mulțumim sponsorilor Dona (400 mii lei), Holcim (250 mii lei) și PAID România (150 mii lei)! Cu acești bani am reabilitat parterul, am amenajat recepția, se lucrează la puțul pentru lift, pentru că vom monta un lift și am făcut izolație de ultimă generație la acoperiș.

Au mai rămas bani cu care vom dota cabinetul de recoltare analize cu echipamente moderne. În plus, vom reabilita și dota cabinetele de Pediatrie care sunt total depășite.

Începând de astăzi, avem și un administrator care se va ocupa de Policlinică, iar personalul de serviciu va face curățenie din oră în oră, pe bază de tabel cu semnătură. E esențial să fie curățenie exemplară, să fie miros plăcut, iar pacienții să fie tratați cu respect, în condiții civilizate.”

 

 

Untitled collage 32 - Policlinica din Câmpulung a fost modernizată. Ce spune Elena Lasconi

 

Totodată, primarul municipiului Câmpulung Muscel a anunțat prin intermediul rețelei de socializare, faptul că s-a depus proiectul de extindere rețea gaze pe Anghel Saligny pentru 44 de străzi din Câmpulung.

Este vorba de o extindere de 32.407 metri în tot orașul.

Valoarea proiectului este de 17.866.802,96 lei.

Cele 44 de străzi sunt următoarele: Poligonului, Calea Măgurii, General Dragalina, Bucovinei, Colonel Săndescu, Fundătura Predoiu, Eroilor, Ștefan cel Mare, B.P. Hașdeu, Calea Pietroasă, 1 Decembrie 1918, Ion Creangă, Mircea cel Bătrân, Ion Țicăloiu, Gruiului, Richard, Giurculescu, Valea Româneștilor, Aleci, Rujoi, Chichirez, Târgoviștei, Democrației, Ion Slavici, Ulieru, Răuțescu, Oituz, Nicu Nicolau, Bucegi, Mărăcineanu, Drăcești, Coasta Grui, Băloaica, Valea Tiții, Giugești, Valea Ursului, Mărcuși, Fătulești, Boboc, Ocnei, Valea Unchiașului, Drumul Morii, Mircești, Frații Săndescu.
Untitled collage 30 - Policlinica din Câmpulung a fost modernizată. Ce spune Elena Lasconi

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Elena Lasconi | Muscel