anchetaonline.ro

Polițist prins beat la volan, în timp ce se ducea spre muncă

de | 03.11.2022 12:39 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un polițist a fost prins beat la volanul mașinii chiar de către colegii de la Rutieră.

Bărbatul, agent în cadrul I.P.J. Iaşi – Poliţia Oraşului Târgu Frumos, compartimentul Ordine Publică, mergea la serviciu în momentul în care a fost depistat.

Mai mult, s-ar fi dat singur de gol, deoarece a încetinit brusc mașina când a observat echipajul de poliție de la Rutieră.

Colegii bărbatului au observat că agentul de poliție mirosea a alcool, astfel l-au verificat cu aparatul etiloest, reieșind că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Însă, omul nu a recunoscut că ar fi beat, ci le-a spus polițiștilor de la Rutieră că a băut tinctură de propolis făcută în casă, deoarece se simțea rău.

În jurul orelor 21:50, ajungând în intersecția Cotnari, unde se afla un echipaj de Poliție Rutieră (din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Iași – Biroul Drumuri Naționale și Europene), care efectua controlul unui autoturism oprit în trafic, inculpatul a încetinit viteza de circulație, fapt ce a atras atenția unuia dintre lucrătorii de poliție, care i-a făcut semnal regulamentar de oprire.

Cu această ocazie, s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla inculpatul, agent-şef adjunct de poliție în cadrul I.P.J. Iaşi – Poliţia Oraşului Târgu Frumos, compartimentul Ordine Publică, acesta fiind îmbrăcat în uniforma de poliție. Întrucât s-a constatat că emana halenă alcoolică, lucrătorii de Poliţie Rutieră au procedat la testarea inculpatului cu aparatul alcooltest Drager, la ora 21:56 rezultând o valoare de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții legii.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Și-a înjunghiat soțul pentru că o certa în timp ce toca varză

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: