Alertă alimentară! Produse retrase din două lanțuri de magazine

de | 03.11.2022 13:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a transmis o informare privind retragerea de la vânzare a unor alimente din două lanțuri de supermarketuri din România.

Este vorba despre magazinele Profi și Metro.

Din magazinele Profi, a fost retras și rechemat la rafturi produsul spanac, la pungă de 500 de grame, furnizor fiind KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA 845, în urma contaminării cu virusul hepatitei A.

spanac - Alertă alimentară! Produse retrase din două lanțuri de magazine

Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create!”, au transmis reprezentanții Profi.

De asemenea, Metro a retras un sortiment de baby morcovi, deoarece depășea limitele de Oxamil, care este pesticid. Cei care au achiziționat acest produs sunt rugați să îl returneze în Metro Cash & Carry România SRL până pe 21.11.2022. Clienții vor primi contravaloarea produsului.

morcovi pesticide - Alertă alimentară! Produse retrase din două lanțuri de magazine

Foto Impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O replică a cutremurului de azi s-ar putea produce în următoarele 48 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: