anchetaonline.ro

Radu Perianu: Autorizația de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuințe sociale a fost atacată în instanță

de | 03.11.2022 14:20 | Știri, Administrație, Câmpulung Muscel, Județean

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a precizat astăzi, 3 noiembrie faptul că autorizația de construire emisă la Câmpulung Muscel pentru un bloc de locuințe sociale a fost atacată în instanță, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții.

Reprezentanții instituției au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizației.

Din păcate, situația nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în fața instanței, deoarece specialiștii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare”.

Totodată prefectul Radu Perianu a transmis ceea ce au scris în raport reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții:

“Vă rugăm să aveți în vedere că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE (D+P+4E) – 50 APARTAMENTE”, a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale respectiv”.

Urmează ca magistrații să decidă ce se va face în continuare.

Rămâne acum ca magistrații să hotărască ceea ce se va face în continuare.

 

Am spus-o și o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiștii îl declară nelegal, indiferent de unde vine”, a mai adăugat prefectul.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doi minori surprinși la cerșit de Poliția Locală Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu