Polițiștii locali cu atribuții de protecție a mediului au efectuat verificări în Pitești! S-au dat amenzi!

de | 28.02.2024 15:41 | Pitești, Administrație, Eveniment

  • Verificări ale polițiștilor locali în Pitești!

amenzi politisti locali

Foto: Poliția Locală Pitești

Polițiștii locali cu atribuții de protecție a mediului, din cadrul Serviciului Control – Poliția Locală Pitești, au efectuat marți, 27 februarie, verificări în zona Calea Câmpulung din municipiul Pitești privitoare la modul în care sunt aplicate prevederile legale privind curățenia și respectarea normelor de igienă, conform competențelor.

În urma verificărilor au fost depistate pe strada Prof. Paul Dicu, mai multe materiale rezultate din dezmembrări auto, persoanele fiind identificate și sancționate cf. H.C.L. nr. 283/2021, cuantumul amenzii fiind cuprins între 500 și 1000 de lei, anunță Poliția Locală Pitești.

amenzi politisti locali

Foto: Poliția Locală Pitești

De asemenea întreaga zonă a fost imediat igienizată, urmând a fi monitorizată și pe viitor.

Polițiștii locali mai transmit faptul că buna gospodărire, păstrarea curățeniei și respectarea strictă a normelor de igienă constituie o obligație permanentă a tuturor persoanelor fizice și juridice de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Pitești.

 

Foto: Poliția Locală Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O femeie de 51 de ani și două minore de 17 ani REȚINUTE de polițiștii din Curtea de Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești