Posturi noi la CJ Argeș – episodul 3. Ion Mînzînă: ”Eu cu președintele Marcel Ciolacu am o relație normală”

de | 01.09.2023 13:28 | Județean, Politic

Președintele Consiliuluilui Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre scrisoarea deschisă trimisă de liberalii argeșeni președintelui Marcel Ciolacu după ce în Consiliul Judetean Arges s-a aprobat modificarea statului de funcții.

După ce încă de pe data de 7 august Consiliul Județean (CJ) Argeș a adoptat, în ședință extraordinară, mai multe proiecte de hotărâre, inclusiv cel care vizează modificarea statului de funcții al instituției, proiect contestat de grupul liberal din CJ, aceștia din urmă și-au continuat demersul și au transmis pe 14 august o scrisoare deschisă premierului şi preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Liberalii argeșeni criticau hotărârea adoptată de CJ Argeș, prin care organigrama instituţiei creştea de la 200 la 255 de posturi. Dee curând președintele CJ Argeș a vorbit despre această situație.

”Derulăm 50 de proiecte de anvergură pe fonduri europene”

”Am fost întrebat la emisiunea de la Arges TV despre epistola trimisă de așa-zișii urmași ai Brătienilor președintelui Marcel Ciolacu după ce în Consiliul Judetean Arges s-a aprobat modificarea statului de funcții

Știți ce e dureros pentru argeșeni?

Că acești indivizi, nici după ce li s-a explicat cu subiect și predicat despre ce este vorba, nici după ce li s-a spus că nu este vorba despre noi posturi, mai ales că nici legea nu o permite, au continuat cu alte demersuri și mai aberante, doar pentru că doreau să facă gălăgie și să mai audă lumea de ei.

Că și-au bătut joc de angajații de la Consiliul Judetean Arges – ca noi toți, criticabili uneori, dar cu care derulăm 50 de proiecte de anvergură pe fonduri europene plus alte proiecte pe diferite axe de finanțare.

În rest, dacă ei au senzația că eu, Ion Mînzînă, am o atitudine de slugă, așa cum au ei față de conducere, înseamnă că nu mă cunosc absolut deloc!

Eu înțeleg că viața și politica înseamnă și compromis, dar numai atâta timp cât rezultatele sunt unele pozitive.

Eu cu președintele Marcel Ciolacu am o relație normală, port discuții constructive și voi susține mereu măsurile corecte, iar atunci când unele măsuri nu le consider corecte, am puterea să susțin ceea ce cred, cu argumente.

Din fericire pentru mine, pentru PSD Arges și pentru Argeș în general, și președintele Marcel Ciolacu este un om normal, care are un stil de lucru similar”, a declarat, potrivit informării publicate, Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: CJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Hotărâre de Guvern pentru reabilitarea DN 73 Câmpulung – Brașov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă

Ultimele articole