Aproape 8.000 de posturi noi vor fi create în cadrul MAI

de | 25.05.2022 19:19 | Administrație, Național, Știri

Reprezentanții Guvernului au aprobat suplimentarea posturilor din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba despre 7.880 de posturi, majoritatea fiind în Poliţie, mai exact un număr de 5.654.

Important de menționat faptul că această suplimentare nu implică eforturi bugetare suplimentare. Este precizarea făcută de purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

 

Sunt posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul MAI

 

Sunt posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Direcţia Generală de Paşapoarte, Jandarmeria Română. (…)

 

Sunt structuri care au nevoie de mai multe posturi.

 

Cei de la Imigrări gestionează valul de refugiaţi care au intrat în România, (…) dar sunt, de asemenea, posturi necesare şi pentru a gestiona situaţiile speciale pe care Poliţia le are în grijă, structuri specializate pentru căutarea persoanelor dispărute sau operaţionalizarea sistemului informatic de monitorizare electronică”, a precizat Dan Cărbunaru.

 

Se pare că măsura adoptată vizează organizarea dar şi configurarea organigramei Ministerului Afacerilor Interne.

 

MAI Dan Cărbunaru

 

Dan Cărbunaru: Este o formă de organizare!

 

Nu este un anunţ privind angajări pe care să le facă Ministerul de Interne, este un anunţ care vizează organizarea şi configurarea organigramei ministerului, este vorba despre posturi şi nu despre oameni.

 

Nu vorbim despre angajări, 7.880 de angajări, ci de posturi în organigrama acestui minister.

 

E o formă de organizare, nu este un anunţ de angajare”, a mai adăugat Dan Cărbunaru.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dan Cărbunaru | Guvernul României

Ultimele articole