Poziția României după rebeliunea grupării Wagner

de | 24.06.2023 20:30 | Știri, Eveniment, Național

După rebeliunea armată a grupării Wagner și mesajul președintelui dur al lui Vladimir Putin, preşedintele Klaus Iohannis a transmis astăzi că autorităţile române monitorizează îndeaproape evoluţia evenimentelor din Rusia, el fiind informat în permanenţă despre ce se întâmplă.

Autorităţile române monitorizează îndeaproape evoluţia evenimentelor din Rusia. Sunt permanent informat despre dezvoltări. Suntem în contact constant cu Aliaţii”, a transmis, sâmbătă, Klaus Iohannis, într-o postare pe pagina de Facebook, dar și pe Twitter

De asemenea, și premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că este informat în permanenţă de către ministrul Apărării şi ministrul Afacerilor Externe despre situaţia din Rusia.

Toate autorităţile române monitorizează îndeaproape situaţia din Rusia, în deplină cooperare cu aliaţii noştri. Sunt permanent informat de ministrul Apărării şi ministrul Afacerilor Externe despre situaţie. Suntem în coordonare cu Aliaţii”, a arătat Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Twitter.

sursă foto libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Rusia, în pragul unei lovituri de stat. Putin îl acuză de trădare pe Prigojin şi ameninţă cu sancţiuni dure

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Klaus Iohannis | Marcel Ciolacu

Ultimele articole