anchetaonline.ro

Premieră în Pitești! Surpriză în noaptea dintre ani

de | 27.12.2022 20:03 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Pitești

Primăria Municipiului Pitești pregătește o nouă surpriză în noaptea dintre ani, marcând astfel o premieră atât în localitate, precum și în România, așa cum anunță municipalitatea.

Pentru prima dată în România, în noaptea dintre ani, spectacolul dintr-o piață publică va fi unul special și rafinat. Municipalitatea oferă piteștenilor un concert în care se poate cânta și dansa pe cele mai frumoase și populare piese muzicale clasice: vals, tango, polca sau mazurca!”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Astfel, sâmbătă, 31 decembrie, distracția va începe de la ora 19:00, în Piața Primăriei, odată cu un concert simfonic al Filarmonicii Pitești, dirijată de Constantin Grigore, și soliștii Ana Cebotari și Vlad Miriță.

De la ora 20:30, trupa Dacika, alcătuită din Mihai Toma (compozitor), Ștefan Doniga (claviaturi), Diana Jipa (vioară), Oana Șerban (solistă) și Dan Inerosnat (percuție), va interpreta folclorul în manieră unică – simfonic și electronic!

Începând cu ora 21:30 va avea loc un spectacol live mix oferit de către DJ Graphik (MFM Dance) & Mc Crisa, un adevărat dance-party pentru tineri, în așteptarea Noului An.

La ora 24:00, trecerea în noul an va fi marcată printr-un spectacol cu un foc de articifii, în Piața Primăriei.

Foto Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prognoza meteo actualizată! Cum va fi vremea de Revelion

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești