Președintele C.J. Argeș, Ion Mînzînă, despre stadiul lucrărilor pe Drumul Național 65 A, Pitești- Costești- Roșiori de Vede!

de | 20.10.2022 17:32 | Știri, Județean, Politic

Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș au fost prezenți astăzi, joi, 20 octombrie, alături de deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – și Eduard Dima – directorul adjunct al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, pe teren, pentru a vedea stadiul lucrărilor care se desfășoară în curs pe Drumul Național 65 A, Pitești- Costești- Roșiori de Vede.

Astfel, pe bucata de drum Buzoești- Ungheni- Căldăraru au fost deja așternute două straturi de covor asfaltic, inclusiv stratul de uzură pe o lungime de 14 kilometri.

De asemenea, pe sectorul de drum ce vizează Miroși a fost turnat covor asfaltic cu frezare pe o lungime de patru kilometri. Aceste lucrări sunt realizate în regie proprie de Direcția Regionala de Drumuri și Poduri București.

Atât PSD Argeș, cât și Consiliul Judetean Argeș anunță că scopul principal ce vizează conducerea lor este acela de a aduce infrastructura rutieră la nivel european. Bugetul alocat pentru aceste lucrări este survenit din fonduri proprii, europene și guvernamentale.

minzina psd - Președintele C.J. Argeș, Ion Mînzînă, despre stadiul lucrărilor pe Drumul Național 65 A, Pitești- Costești- Roșiori de Vede!

Alături de colegii mei parlamentari, și aici trebuie să apreciez eforturile depuse de deputatul Simona Bucura Oprescu, am făcut numeroase demersuri pentru ca și aceste drumuri să intre în atenția Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Știu că Argeșul are o rețea extinsă și de drumuri naționale, nu numai de drumuri județene, știu că foarte multe resurse sunt consumate în zona Bucureștiului, dar pot spune că sunt mulțumit că în ultimii doi ani au început să apară proiecte consistente și în județul nostru.

Este și motivul pentru care apreciez implicarea directorului adjunct al DRDP București, Eduard Dima, în atingerea acestui deziderat al nostru.

Întotdeauna am considerat că infrastructura este principalul pilon pe care economia județului poate crește și vom continua investițiile, atât pe drumurile județene, cât și pe cele naționale.”, declară Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Foto Facebook/PSD Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Topul firmelor din Argeș! Eveniment important organizat de CCIA Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole