anchetaonline.ro

Un șofer beat a produs un accident mortal pe DN7!

de | 20.10.2022 16:50 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment tragic a avut loc în această după-amiază, joi, 20 octombrie, pe DN 7, în județul Dâmbovița acolo unde un șofer beat a intrat în coliziune cu un biciclist și l-a omorât, potrivit romania24.ro.

Conform sursei citate, șoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, ar fi lovit, în timp ce conducea un autoturism, un biciclist de 59 de ani, care, în urma accidentului, a decedat.

Mai mult de atât, șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea alcoolemiei fiind de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, organele oficiale de poliție efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Foto descriptiv/Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Și-a bătut iubita cu bestialitate! Argeșean reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: