Primăria Pitești: „Împreună, îngrijim spațiile verzi din municipiu!”

de | 06.06.2022 16:25 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

 

Echipele societății Salpitflor Green Pitești intervin în fiecare zi, cu acțiuni de cosit iarba, tuns mecanizat gazon și tuns garduri vii, săpat și udat ronduri și rabate de flori, atât în aliniamentele stradale, cât și în grădinile blocurilor din municipiu.

Reprezentanții Sapitflor lucrează în paralel și pentru salubrizarea parcurilor, aceștia mătură aleile și se ocupă cu golirea coșurilor de gunoi.

Important de menționat faptul că menajarea și întreținerea acestor spații cresc calitatea vieții. Zonele naturale sunt cel mai bun cadru pentru recreere, pentru plimbări în familie sau pentru joaca copiilor.

 

Pitești spatii verzi

 

Asociațiile de proprietari sunt rugate să susțină demersul municipalității și să acorde importanță spațiului verde aflat în întreținere, păstrând curățenia și menținând un cadru natural adecvat.

 

Depinde și de noi, cetățenii, aspectul Piteștiului: să avem grijă de parcuri și de locurile de joacă, să păstrăm curățenia, să lucrăm în echipă spre binele orașului nostru!” precizează reprezentanții Primăriei Pitești.

 

 

Pitești spatii verzi

Foto: Facebook Primăria Pitești

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Pitești | Salpitflor Green