Prins cu 270km/h pe A1! A bătut recordul de viteză!

de | 05.11.2022 22:04 | Știri, Eveniment, Județean

Record la viteză bătut astăzi, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac , de un ardelean de 25 de ani. Șoferul a fost surprins de aparatul radar circulând cu o viteză mai mult decât cea legală, mai exact cu 270 km/h.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat activități pentru creșterea gradului de siguranta rutieră acționând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nădlac.

În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nadlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h”, scrie Botosani24.ro .

Viteza a fost cu mult peste limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h). Șoferul a depășit-o cu 170.

Polițiștii i-au reținut permisul pentru 4 luni și l-au amendat.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Acident rutier cu 2 mașini în zona Kaufland Nord-Pitești! Victime implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: