Prinții William și Harry alături de soțiile lor, împreună la Castelul Windsor

de | 10.09.2022 22:30 | Știri, Lifestyle, Național

  • Prinții William și Harry, împreună la Castelul Windsor!

 

În cursul zilei de astăzi, 10 septembrie, prințul Harry și soția sa Meghan Markle împreună cu prințului William și soției sale Kate au fost prezenți la Castelul Windsor unde au văzut omagiile florale lăsate de oameni în onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

 

prinții

 

Cei patru au ieșit în fața castelului unde au mulțumit sutelor de oameni care se aflau acolo, petrecând alături de ei peste 40 de minute.

Aceasta a fost prima apariție publică a celor două cupluri de când regina Elisabeta a II-a a murit joi.

 

prinții

Prințul William: „Bunica mea spunea că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire”

Prințul de Wales, William, a transmis un mesaj emoționant în mediul online, în care vorbește despre pierderea bunicii lui, Regina Elisabeta a II a. Acesta deplânge pierderea ei și amintește faptul că este recunoscător în același timp pentru timpul petrecut alături de ea și îi adresează mulțumiri.

 

Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament față de țară, tărâmuri și Commonwealth a fost absolut. Atât de multe vor fi spuse în zilele următoare despre semnificația domniei ei istorice.

 

Cu toate acestea, eu am pierdut o bunică. Și, deși deplâng pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înțelepciunea și suportul Reginei până în cel de-al cincilea deceniu al meu de viață. Soția mea a avut parte, timp de douăzeci de ani, de îndrumarea ei. Cei trei copii ai mei au apucat să petreacă vacanțe cu ea și să-și creeze amintiri care vor dura toată viața.”

 

Ea a fost alături de mine în momentele mele cele mai fericite. Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea. Știam că această zi va veni, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără Bunica se va simți cu adevărat reală. ”

 

Îi mulțumesc pentru amabilitatea pe care a arătat-o ​​familiei mele și mie. Și îi mulțumesc în numele generației mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu și demnitate în viața publică, care a fost dintr-o eră diferită, dar întotdeauna relevant pentru noi toți”.

 

prinții

 

Bunica mea spunea că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire.

 

Toată tristețea pe care o vom simți în săptămânile următoare va fi mărturie a dragostei pe care am simțit-o pentru extraordinara noastră Regină.

 

Îi voi onora memoria sprijinindu-l pe tatăl meu, Regele, cu tot ce pot,” este mesajul emoționant transmis pe contul de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

Foto: Profimedia Images

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instagram

Ultimele articole