Procesul primarului Ion Georgescu rămâne în Argeș. Judecătorii au respins strămutarea

de | 06.02.2024 18:16 | Mioveni, Eveniment, Importante

A venit decizia instanței și în cazul solicitării de strămutare făcute de primarul suspendat de la Mioveni, Ion Georgescu: procesul rămâne în Argeș. Vă reamintim că Ion Georgescu a solicitat strămutarea procesului său la Tribunalul Vâlcea, potrivit informațiilor apărute.

Luni, Curtea de Apel Pitești a respins, ca nefondată, cererea ”de strămutare a dosarului (…) aflat pe rolul Tribunalului Argeş (…). Definitivă.” Vă reamintim faptul că Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni se află în arest la domiciliu de la sfârșitul lunii decembrie. Pe 28 decembrie, Curtea de Apel Pitești a admis contestația formulată de primar împotriva măsurii de arest preventiv. Astfel, acestuia i-a fost înlocuită măsura arestului preventiv cu una mai blândă. Ion Georgescu a fost arestat pe 5 octombrie, pentru acuzația de trafic de influență, după ce a fost denunţat de şeful Poliţiei Locale Piteşti, Valerică Nicolae, că i-ar fi pretins bani pentru a-i angaja fiica medic la Spitalul Mioveni. În seara flagrantului, primarul Mioveniului a fost surprins în momentul în care îi dădea lui Valerică Nicolae 10.000 de euro, bani despre care DNA susţine că reprezentau o parte din şpaga pentru obţinerea postului de medic chirurg, returnată de edil pentru că nu ”onorase” înţelegerea. De altfel, mai multe informații despre acest subiect găsiți și aici.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stelică Crăciun condamnat cu executare pentru atacarea primarului Ion Georgescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole