anchetaonline.ro

Profesor de religie de la un colegiu din Pitești – acuzat de o elevă de agresiune sexuală!

de | 13.10.2022 21:03 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

Un eveniment șocant a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în municipiul Pitești! O elevă a Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din Piteşti îl acuză pe profesorul de religie pentru agresiune sexuală.

Minora, elevă în clasa a IX-a, susține că acțiunea ar fi avut loc în incita unității de învățământ, chiar în sala de sport.

Tânăra detaliază fapta, spunând că a fost chemată de către bărbat acolo sub un alt pretext, iar în cele din urmă a fost încuiată în zona vestiarelor și atinsă de către acesta. Mai mult de atât, victima a primit drept cadou de la profesor, o brățară, conform ziartopdearges.com.

De asemenea, organele oficiale de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au autosesizat, în cursul serii de joi, 13 octombrie și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Sursa Foto pitesti24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie de 82 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: