Prostituate amendate de polițiștii piteșteni

de | 05.09.2022 16:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat, duminică, 4 septembrie, mai multe acțiuni pentru a preveni și a combate faptele antisociale și pentru a asigura un climat optim de ordine și siguranță publică.

Astfel, oamenii legii au legitimat 42 de persoane și au verificat 20 de autoturisme.

Printre cei verificați de polițiști s-au aflat și femeile care practică prostituția pe străzile din Pitești, trei persoane fiind prinse în timp ce încercau să atragă bărbați pentru a întreține raporturi sexuale, în schimbul banilor. Femeile au fost amendate de către oamenii legii.

Nu au fost singurele ghinioniste ale acestui weekend, deoarece în vizorul polițiștilor s-au numărat și persoanele care practică cerșetoria, dar și șoferii care nu respectă regulile de circulație.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, au fost date 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.440 de lei, privind circulația pe drumurile publice și Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

Foto descriptiv Ziarul Romanesc Germania

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Drifturi ca în NFS pe strada Frații Golești din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Pitești

Ultimele articole