Radu Perianu discută cu oamenii. Ce aduce #PitestiTechCity pentru Ștefănești?

de | 19.03.2024 12:02 | Ștefănești, Politic

Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș anunță că face echipă cu Iulian Călin, candidatul PNL la Primăria Ștefănești și cu fiecare argeșean care își dorește spitale moderne, drumuri bune și dezvoltare economică: ”#PiteștiTechCity este soluția pentru ca județul nostru să se dezvolte”.

Liberalul s-a întâlnit aseară cu locuitorii din Ștefănești cu care a discutat despre #PitestiTechCity ”pentru orașul lor, dar și pentru județul Argeș: 10 parcuri industriale, unul dintre ele la Ștefănești; 4 poduri peste râul Argeș, pentru a facilita dezvoltarea pe ambele maluri ale Argeșului; spital modern și servicii medicale de calitate; drumuri bune”.

”E vremea să dăm Argeșului o șansă”

De asemenea, Radu Perianu și-a arătat dezamăgirea de cei care au condus județul vreme de 34 ani, precizând în comunicatul remis presei: ”Spitalele sunt la pământ, drumurile sunt din evul mediu, economia județului se prăbușește de la an la an. Aroganța și tupeul nu au lipsit liderilor PSD. Acestea sunt singurele lucruri pe care le-au arătat în ultimii 4 ani. În rest, nimic. Cred că e vremea să dăm Argeșului o șansă. Să îl punem pe calea dreaptă!”.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prefectul Radu Perianu și proiectul lui pentru Argeș se bucură de sprijinul liderilor liberali de la centru

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole