Radu Perianu: #PiteștiTechCity înseamnă 10 parcuri industriale sau tehnologice. Unul dintre ele va fi la Mărăcineni!

de | 14.02.2024 17:21 | Rural, Politic

Radu Perianu a avut ieri, la Mărăcineni, o întâlnire cu locuitori ai comunei și cu colegii săi liberali din localitate. Acesta precizează că a discutat despre proiectul Pitești Tech City 2024, ”proiectul capabil să aducă prosperitate, dezvoltare și bunăstare județului Argeș, Mărăcineniul aflându-se pe lista localităților în care ne dorim înființarea unor parcuri industriale/tehnologice”.

”În cadrul discuțiilor, am căzut cu toții de acord că Argeșul are nevoie de un imbold pentru dezvoltare economică. Din 1990 încoace, Argeșul e pe o pantă descendentă economic, asta deși avem Uzina Dacia aici.

Județul nostru are nevoie de un restart economic. Acest restart economic nu se poate face fără implicarea autorităților administrative. Argeșul chiar a pierdut câteva trenuri vitale atunci când vine vorba de dezvoltare locală. Dintr-un motiv simplu: autoritățile locale nu s-au preocupat de dezvoltarea județului.

Am discutat despre #PitestiTechCity 2024, proiectul capabil să aducă prosperitate, dezvoltare și bunăstare județului Argeș, Mărăcineniul aflându-se pe lista localităților în care ne dorim înființarea unor parcuri industriale/tehnologice. Știm ce avem de făcut și luăm lucrurile pas cu pas.

Un parc industrial/tehnologic înseamnă atragerea de investiții, companii și dezvoltatori. Înseamnă locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Am încredere în candidatul PNL la Primăria Mărăcineni, Micu Luminita și în echipa pe care o are împreună cu Costi Zaris. Administrația liberală este soluția pentru a implementa cu succes #PiteștiTechCity”, a precizat Radu Perianu, potrivit comunicatului transmis.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești Tech City 2024. Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș: ”Toți argeșenii, inclusiv seniorii, vor avea o viață mai bună”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole