Radu Perianu: „99,5% este procentul în care a fost realizat recensământul populației și locuințelor în județul Argeș”

de | 28.09.2022 13:15 | Știri, Administrație, Județean

Astăzi, 28 septembrie, a avut loc ședința Colegiului Prefectural unde instituțiile din județ au prezentat rapoartele de activitate.

Multe subiecte de interes public au fost dezbătute astăzi la ședința Colegiului Prefectural”, anunță prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Acestea au fost aduse în discuție de către instituțiile care au prezentat rapoartele de activitate.

Enumerăm câteva dintre ele, cu mențiunea că mai multe informații sunt puse la dispoziție și pe site-ul Instituției Prefectului județul Argeș.

Aici puteți consulta integral aceste rapoarte: https://ag.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/alte-activitati/colegiul-prefectural/

 

Radu Perianu

99,5% este procentul în care a fost realizat recensământul populației și locuințelor în județul Argeș. Au fost 558427 de chestionare valide.

Lucrurile s-au desfășurat aproape conform graficului stabilit și spun “aproape” pentru că au fost situații în care recenzorii au fost refuzați, atât de către persoane fizice cât și de către persoane juridice”, a precizat prefectul.

 

Radu Perianu

Informații utile au fost prezentate și de Direcția pentru Agricultură Județeană Argeș.

Se pare că județul nostru nu se numără printre cele afectate grav de secetă. La Bârla au fost probleme. Aici, instituția menționată a întocmit 31 de procese verbale de constatare a pagubelor la culturi de porumb și culturi de floarea soarelui.

Un lucru care ne bucură, au fost solicitări de sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici. Este vorba despre un program cu finanțări nerambursabile în valoare de 15.000 euro”, a mai adăugat Radu Perianu.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bârla