Record! Un bărbat a condus fără permis timp de 18 ani!

de | 18.10.2022 19:33 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat din Prahova a stabilit un nou record naţional de circulaţie, conducând 18 ani fără permis, conform antena3.ro.

Mihai Aldea este românul care, la 53 de ani, a fost prins conducând cu permisul anulat de aproape 18 ani. Bărbatul este din comuna Târgșorul Vechi, iar în urmă cu 18 ani el a rămas fără permis după ce a fost prins băut la volan, având o alcoolemie record. Totuși, în tot acest timp, bărbatul a condus fără probleme.

Mai mult de atât, conform sursei citate, atât localnicii comunei, cât și polițiștii, știau faptul că bărbatul conduce ilegal. Aceștia au început să adune probe cu acesta conducând, filmându-l zilnic cum acesta se urca la volan. Se pare că bărbatul conducea, de fapt, mai multe autovehicule, unul dintre ele având volan pe dreapta.

După ce probleme au ajuns la șefii de la Poliția Rutieră Prahova, a fost organizat un flagrant pentru a-l prinde pe bărbat, iar după programul său, acesta a plecat de acasă la ora 6.30. Nu mult a condus Mihai Aldea, fiind oprit la scurt timp de polițiști. Deși inițial a negat, în urma verificărilor s-a demonstrat faptul că acesta nu mai poseda permis de conducerea de aproape două decenii.

Conform anchetatorilor, este posibil ca acesta să primească pedeapsă cu închisoarea.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteșteanca beată la volan, spaima șoselelor din Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole