anchetaonline.ro

S-a redeschis ştrandul din Costeşti

de | 05.07.2022 12:18 | Știri, Administrație, Județean

Începând de sâmbătă, 2 iulie, locuitorii oraşului Costeşti se pot relaxa din nou la ştrandul din oraş, care a fost redeschis.

 

Costești

 

Vestea este cu atât mai bună, cu cât în această perioadă temperaturile sunt foarte ridicate, iar o baie la piscină este numai bună pentru a te răcori pe o asemenea caniculă.

Mai mult, între două reprize de bălăceală, cei mici se pot distra în locul de joacă special amenajat pentru ei lângă ştrand.

Potrivit primarului Ion Baicea, echipa de muncitori a primăriei a finalizat lucrările de reabilitare, ștrandul fiind igienizat și pregătit pentru a putea fi deschis publicului larg.

 

Costești

 

Pe tot parcursul verii, amatorii de plajă sunt aşteptaţi în fiecare zi la ştrandul din Costeşti, care este deschis de luni până vineri, între orele 12 și 20, iar sâmbăta şi duminica între 10 şi 20.

Taxele de intrare sunt accesibile pentru toţi cetăţenii: adulţii plătesc 8 lei pe zi, în vreme ce copiii şi studenţii beneficiază de reducere şi achită pentru un bilet doar 4 lei.

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

4 firme vor să asfalteze 5 străzi din Costeşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti