anchetaonline.ro

Robert Turcescu își dă terenul din Ștefănești în grija oricui dorește să se bucure de roadele lui!

de | 01.08.2022 12:09 | Știri

Robert Nicolae Turcescu, deputat PMP, a postat un anunț interesant pe rețelele de socializare. Acesta își prezintă actuala situație în care se află cu un teren de 4000 de mp din Ștefănești. El l-a cumpărat încă de acum mulți ani, de pe vremea când trăiau ai lui, din păcate, cum aceștia nu mai sunt, el nu se poate ocupa de teren, însă nici nu dorește să îl vândă. Așa a venit domnul în cauză, cu o ideea ingenioasă de a-și păstra terenul, dar a-i oferi altei persoane șansa de a se ocupa de el.

Deputatul dorește să ofere în grijă, oricui dorește, acest teren. Persoana care dorește să aibă grijă de grădină se poate bucura de toate roadele acesteia, fiind numai ale ei!

Anunțul postat pe Facebook:

In vremea in care imi traiau parintii, am cumparat in sat (Valea Mare, comuna Stefanesti, Arges, la 3 km de Pitesti) un teren superb, de vreo 4000 de mp, o coama de deal, cu o priveliste superbă. Ma gandeam ca voi face acolo, candva, un conac… Ma rog. Au trecut ceva ani, mama a zis sa facem gard, am facut, e un teren imprejmuit cu gard solid, de beton, am tras apa, am tras curent, apoi am plantat pomi fructiferi, fructe de padure (afine, catina, mure), vreo zece randuri de vita de vie altoita, am pus si nuci, am facut si o mica magazie pentru depozitat sculele de gradinarit… Tata nu mai e, nu mai e nici mama, nu mai are cine sa ingrijeasca gradina. Nu vreau sa vand locul, dar eu nu am cum sa ma ocup de tot ce e acolo (tuns pomii, ingrijit vita de vie, taiat iarba, cules fructele, facut vinul…). Nu vreau decat sa gasesc pe cineva care sa aiba grija de gradina si sa se bucure de tot ce e plantat acolo. Cu alte cuvinte, sa dau cuiva in grija acea gradina, ca e pacat de ea s-o vad cum se transforma in parloaga… Daca stiti pe cineva din Pitesti sau din Stefanesti care vrea sa ia in grija acel teren cu tot ce e plantat pe el, va rog sa-mi dati de veste prin mesaj privat.”

 

Sursa Robert Nicolae Turcescu/Facebook

Surs Foto Ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Hai la limonadă! Mai mulți copii fac strângere de fonduri în pădurea Trivale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești