„În flăcări” și „La Civil” rulează în acest weekend la Cinematograful „București”

de | 13.09.2023 13:45 | Pitești, Lifestyle

  • Piteștenii sunt invitați la film!

În acest weekend, la Cinematograful de artă „București” puteți vedea două filme de excepție.

la film

Sâmbătă, 16 septembrie  2023, de la ora 18.00 va fi proiectat filmul „În flăcări”, film în regia lui Chang-dong Lee. În rolurile principale fiind Ah In Yoo, Steven Yeun și Jong-seo Jeon.

Despre ce este vorba în film? În timpul unei livrări, Jongsu, un tânăr curier, dă din întâmplare peste Haemi, o tânără care locuia cândva în cartierul lui. Haemi îl roagă să aibă grijă de pisica ei cât timp va călători în Africa. La întoarcere, i-l prezintă pe Ben, un tip misterios pe care l-a întâlnit în călătorie. Într-o zi, Ben îi povestește lui Jongsu despre hobby-ul său cât se poate de neobișnuit.

În flăcări” este un thriller psihologic cu accente romantice în care un scriitor aspirant și un tip bogat devin rivali pentru dragostea aceleiași fete. Acesta este inspirat din povestirea scurtă „Arderea hambarelor” de Haruki Murakami, care face parte din volumul „Elefantul a dispărut.

Un bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

la film

Duminică, 17 septembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „La Civil”, film în regia lui Teodora Mihai. Rolurile principale sunt jucate de:  Arcelia Ramírez, Alvaro Guerrero, Jorge A. Jimenez și Ayelén Muzo.

„La Civil” spune povestea lui Cielo, o mamă din Mexic care își caută fiica răpită de membrii unui cartel de droguri. Cum autoritățile nu reușesc să o ajute, Cielo ia lucrurile în propriile mâini și se transformă treptat din gospodină în activistă a răzbunării.

De precizat că povestea este inspirată din fapte reale.

La acest film biletul este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Foto: Cinematograful „București”

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Recital cameral Carpatian Rhytms, la Filarmonica Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București

Ultimele articole