Rusia e în pragul disperării! Promite înghețarea gratuită a spermei recruților

de | 28.12.2022 21:55 | Știri, După subiect, Eveniment

Anunț mai puțin obișnuit venit de la Kremlin! Recruții trimiși să lupte în războiul din Ucraina vor putea să își congeleze gratuit sperma în criobănci.

Vestea a venit prin intermediul agenției de presă de stat TASS, din Rusia, care citează o scrisoare primită de Igor Trunov, președintele Uniunii Avocaților, de la Ministerul Sănătății, care ar fi răspus apelului acestuia pentru asistență bugetară în acest sens.

Ministerul a determinat posibilitatea de sprijin financiar de la bugetul federal pentru conservarea și depozitarea gratuită a celulelor germinale (spermatozoizilor) pentru cetățenii mobilizați pentru a participa la operațiunea militară specială pentru 2022-2024″, a declarat Trunov.

Familiile soldaților pot beneficia gratuit de biomaterialul stocat, dacă asigurarea medicală obligatorie indică faptul că pot face acest lucru.

Amintim că sute de mii de bărbați ruși au fugit din țară după ce a fost anunțată „operațiunea militară” din Ucraina, pentru a nu fi recrutați și trimiși la război.

Foto RFI Romania

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi scumpiri de Anul Nou! Ce ne așteaptă din 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: