S-a decis! De la 1 noiembrie se măresc salariile primarilor și demnitarilor!

de | 21.09.2022 15:44 | Știri, Economic, Județean

Încă un plus pentru primari și demnitari, ei sunt cei care se vor bucura de mărirea salariilor de 1 noiembrie. Senatul a luat decizia, în cursul zilei de miercuri, prin adoptarea amendamentelor depuse de doi senatori UDMR. Chiar dacă suntem în plină criză, aceasta nu pare a fi o problemă. Totodată, o sesizarea USR care a fost depusă pentru împiedicarea creșterii salariilor a fost a fost admisă, conform economedia.ro.

Astfel, aceste salarii au fost înghețate încă din 2019, de când s-a luat decizia în perioada pandemiei. În momentul de față, a fost depus un amendament care să actualizeze indemnizațiile demnitarilor cu salariul minim din 2021. De asemenea, și salariul minim a crescut.

În plus, senatorii UDMR mai introduc un amendament care majorează cu 25% salariile angajaților din Secretariatul General al Guvernului, Parlament, Consiliul Legislativ și Administrația Prezidențială, implicați în procesul legislativ, pe durata desfășurării acestei activități, scrie Jurnalul de Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poliția a acționat în școli împotriva traficului de droguri și a evenimentelor rutiere!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole