S-a virat a doua tranșă de 250 de lei pe cardurile sociale

de | 26.08.2022 22:49 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Cea de-a doua tranșă de 250 de lei a fost virată, vineri, pe cardurile sociale ale românilor, prin programul „Sprijiin pentru România”, potrivit Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Banii au fost dați chiar mai devreme decât Ministerul anunțase inițial. Valoarea totală a celei de-a doua tranșe ajunge la aproape 600.000.000 lei.

După eforturi susținute din partea echipei și o analiză riguroasă asupra a tot ce a însemnat prima tranșă, iată că reușim să livrăm cei 250 de lei aferenți tranșei II mai repede decât anunțasem. Astăzi am efectuat plățile pentru cei care au carduri deja și sunt în continuare eligibili. În total, această tranșă va ajunge la aproximativ 2,4 milioane de români și se ridică la aproape 600 de milioane de lei, bani europeni pentru alimente și mese calde. Așadar, de săptămâna viitoare beneficiarii vor putea utiliza suma. Zilele acestea ne coordonăm cu reprezentanții emitenților de carduri și ai Poștei pentru ca și noii beneficiari eligibili să aibă cardurile cât mai repede posibil”, a transmis ministrul Marcel Boloș.

Astăzi s-au livrat banii pentru cetățenii care au intrat în posesia cardurilor. Până la jumătatea lui septembrie ar urma să se distribuie cardurile pentru cei care au devenit eligibili după momentul acordării primei tranșe sau care au fost omiși din aceasta, însumând aproximativ 91.000 de persoane. Pentru ei, încărcarea aferentă tranșei a doua va fi efectuiată până la data de 23 septembrie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună pentru proaspeții părinți! Mai multe zile libere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole