Sâmbătă și duminică. Circulația pe DJ 734 Voinești-Lerești-Voina este restricționată

de | 19.10.2023 14:24 | Național, Lifestyle

Trofeul Câmpulung Muscel 2023 – etapă în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă – este programat a se desfășura în perioada 21-22 octombrie. Se anunță un adevărat spectacol pe un traseu de trei kilometri de la Lerești-Voina, considerat unul dintre cele mai spectaculose și mai tehnice din circuitul national.

Sâmbătă și duminică, circulația pe DJ 734 Voinești-Lerești-Voina este restricționată între orele 8.00 și 18.00. Ultima etapă din calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ajuns la cea dea a XII-a ediție, este organizat în perioada 21-22 octombrie de ACS Brothers Motor Sport, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Traseu de 3 kilometri

66 de piloți, inclusiv din Argeș, s-au înscris la startul Trofeului Câmpulung Muscel 2023, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Etapa de la Câmpulung va decide și campionul din 2023 la general, dar și la mai multe clase, astfel că nu lipsesc nici principalii protagoniști. În același timp, 15 piloți debutanți își vor testa abilitățile pe traseul de trei kilometri de la Lerești-Voina, considerat unul dintre cele mai spectaculose și mai tehnice din circuitul național.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Meteorologii anunță temperaturi de vară. Unde vor fi peste 30 de grade

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Trofeul Câmpulung Muscel 2023