anchetaonline.ro

Scandal între Duce și Gogu Davidescu! Mi-e greață că v-am cunoscut!

de | 08.04.2022 22:43 | Județean, Politic

Scandal live, în spațiul on-line, între primarul din Albota- Ion Dumitru și fostul prefect de Argeș -Gogu Davidescu. Mărul discordiei dintre cei doi îl reprezintă alegerile organizate recent la nivelul AJVPS Argeș, acolo unde, se pare, cel de-al doilea a nădăjduit la obținerea unei funcții în cadrul noii conduceri aleasă în ziua de miercuri, 6 aprilie.

La respectivul eveniment, lucrurile s-au tranșat repede fiind stabilită – de către vânătorii și pescarii care au drept de vot în asociația argeșeană – următoarea componență a conducerii: Mihai Oprescu președinte onorific, Sergiu Chiriță președinte executiv, Armand Chiriloiu și Filip Georgescu vicepreședinți, plus alți șapte membrii ai consiliului de administrație.

 

Gogu Davidescu si Ion Dumitru

Anterior conferinței de alegeri, Gheorghe Davidescu ar fi avut ceva ambiții privind șansele sale de a accede în conducerea asociației, dar acestea au fost spulberate de majoritatea voturilor obținute de către echipa câștigătoare.

De altfel, fostul prefect a candidat și tura trecută pentru conducerea AJVPS și nici atunci nu a avut parte de izbândă, semn că nu prea îi priesc alegerile în asociația argeșeană.

Dracul te pune să nu citești, Gogule !

Vânător la rândul său și susținător al echipei câștigătoare (dar în calitate de invitat, nu de votant), Ion Dumitru a formulat ieri un punct de vedere public pe pagina sa de social media.

Punct de vedere care îl targetează pe fostul prefect Gogu Davidescu, după cum reiese din textul pe care îl prezentăm în continuare:

Am participat miercuri la ședința Vanatorilor și pescarilor din Arges , am avut statut de invitat . Frumos ! Ședința organizata ca la carte , circulau zvonuri ca vor fi și ceva puciști in sală , spre surprinderea lor , noua conducere i-a primit cu multă ,,dragoste “ și cu un avocat care le-a luat tot elanul ! Constatarea mea este că , așa cum lumânarea nu învie mortul , nici facultatea nu schimba prostul .Alegeri corecte !

Noua conducere formată din profesioniști , consiliul ales pe sprânceană !Sunt mari speranțe ca Asociatia să fie pe placul Vanatorilor și pescarilor, mai ales ca un contestatar a devenit pescar de doua zile ,din dorința de a face parte din consiliul , numai că statutul spune altceva .Dracul te pune sa nu citești , Gogule ! Doresc noii conduceri, mult succes !”

comentariu Ion Dumitru

Cine a ajuns să-mi dea mie lecții!

Reacțiile la acest comentariu public nu au întârziat să apară, ducele de Albota primind aprecieri de la mai mulți urmăritori, dar și o replică acidă de la fostul prefect, cel pe care îl viza scurta  sa analiză a alegerilor făcută în spațiu online:

Despre proști și analdabeți,numai de bine ! Cine a ajuns să-mi dea mie lecții ,mi-e greață că v-am cunoscut !!!!”, a comentat Gogu Davidescu la mesajul din pagina primarului Ion Dumitru. Grăbindu-se și domnia sa – din nervi – sau din tastatură  să posteze fără aceleși elemente de editare pe care i le reproșează interlocutorului virtual.

comentariu Gogu Davidescu

 

Relația Ion Dumitru – Gogu Davidescu a fost de-a lungul anilor una care a evoluat între episoade de iubire și ură, amândoi fiind percepuți ca personaje iuți la mânie, pasionali și mai slobozi la gură decât alți politicieni prinși în corsetul unor declarații și replici sterile. Evident, poziționarea diferită pe subiectul AJVPS Argeș i-a readus într-un episod tensionat care nu poate fi lipsit de potențialul “va urma”.

Până atunci mai puteți citi pe anchetaonline, pe același subiect:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AJVPS Argeș | Albota | Armand Chiriloiu | Gogu Davidescu | Ion Dumitru | Mihai Oprescu