Scandal într-un club din Pitești! Un minor a avut nevoie de medici!

de | 16.03.2024 10:37 | Știri, Eveniment, Importante

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost solicitați, în cursul nopții trecute, de 15 spre 16 martie, prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în incinta unui club din Pitești.

Victima, un minor de 17 ani a solicitat asistență medicală.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii au întocmit dosar penal, conform art. 193 din Codul Penal.

Până la acest moment, persoana vătămată nu a formulat plângere prealabilă.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun.

În acest context amintim că polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au acționat anterior la localurile din zona centrală, cu activitate specifică tip bar-club de noapte, aplicând trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R, administratorilor societăților în cauză, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice prin muzică la volum ridicat.”, transmite IPJ Argeș!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost respinsă propunerea de arestare preventivă în cazul agresorului sexual din autobuz!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: