S-a schimbat prognoza meteo! Cum va fi vremea de Paște

de | 10.04.2023 10:15 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

S-a schimbat prognoza meteo! Cum va fi vremea de Paște

Meteorologii vin cu vești neplăcute privind prognoza meteo pentru următoarele zile, în special pentru ziua de Paște. Deși în perioada ce urmează vor fi temperaturi ridicate, în weekenul de Paște, vremea se va schimba.

Astfel, conform specialiștilor ANM se va înregistra o răcire a vremii, iar ploile vor fi prezente în majoritatea zonelor.

Pe de altă parte, meteorologii spun că temperaturile vor fi apropiate celor normale din perioada în care ne aflăm, însă vremea va fi capricioasă, cu precipitații în toate regiunile țării.

Din punct de vedere meteorologic, de Paște vom avea tot o vreme capricioasă, în sensul că vor fi precipitații local în majoritate a zonelor țării, iar din punct de vedere termic, estimativ, în jurul normelor specifice perioadei, adică între 10 și 20 de grade, cu 17-18° în Capitală”, a declarat Radu Ilea, meteorolog de serviciu ANM pentru postul Antena 3 CNN.

Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă alimentară! Substanțe cancerigene găsite în alimente

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM