Școlile din Beleți-Negrești vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice și echipamente digitale

de | 26.04.2024 11:04 | Rural, Administrație, Politic

Viceprimarul liberal Marian Ștefănescu, alături de întreaga echipă de la Beleți-Negrești, a reușit să obțină un succes remarcabil pentru dezvoltarea locală. Viceprimarul Marian Ștefănescu a semnat contractul de achiziție publică în valoare de 326.550,00 RON , destinat dotării școlilor cu echipamente IT în cadrul proiectului ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA BELEŢI – NEGREŞTI, JUDEȚUL ARGEȘ”.

Potrivit informării celor de la PNL Argeș, acesta face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15, și reprezintă un pas important în modernizarea educației și facilitarea accesului la tehnologie pentru elevii noștri. Marian Stefanescu, viceprimarul în funcție al comunei s-a evidențiat ”prin dedicarea și pasiunea sa pentru binele comunității. Prin implicarea sa activă și gestionarea eficientă a resurselor, a reușit să pună bazele unor proiecte importante care au avut un impact semnificativ asupra vieții locuitorilor noștri. Împreună cu echipa sa, Marian a lucrat neobosit pentru modernizarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și promovarea educației și culturii în comuna noastră. Eforturile sale au fost recunoscute și apreciate de către comunitate, iar rezultatele sunt vizibile în fiecare colț al comunei noastre.

Facebook PNL Argeș

Suntem încrezători că, în calitate de primar, Marian va continua să conducă comuna noastră pe drumul dezvoltării”. Liberalii argeșeni precizează că alături de el au o echipă puternică și dedicată, pregătită să își pună în aplicare ideile și proiectele pentru a face din Beleți-Negrești un loc și mai bun pentru toți locuitorii săi.

Foto descriptiv.  Sursă foto: Facebook MIPE și Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: Cred că locul Republicii Moldova este lângă România – în UE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Beleţi-Negreşti | Marian Ștefănescu | PNL Argeș

Ultimele articole