Senatorul Dănuț Bica: „Un an nou, o casă nouă! Programul ,,Noua Casă“ continuă!”

de | 01.02.2024 09:15 | Național, Politic

Vești bune pentru românii care sunt în căutarea unei locuințe. Programul ,,Noua Casă“ continuă!

Un an nou, o casă nouă! Programul ,,Noua Casă“ continuă să aducă bucurie și oportunități pentru toți cei care visează la propriul cămin”, precizează senatorul Dănuț Bica pe pagina de socializare. 
Acesta menționează că Ministerul Finanțelor a alocat resursele necesare pentru a garanta creditele, făcând accesibile împrumuturile cu dobânzi mai prietenoase și condiții avantajoase.
Dănuț Bica amintește de asemenea că peste 333.000 de garanții au fost acordate, de la debutul în 2009, sub numele de ,,Prima Casă”, și până în prezent, sprijinind credite în valoare de aproape 64 de miliarde de lei.
Programul ,,Noua Casă” nu doar că a extins accesul la proprietate pentru familiile cu venituri medii, asigurând stabilitate locativă, dar a și adus un plus calității vieții pentru mulți români”, a amai adăugat senatorul. 
Foto: Facebook Danut  Bica

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole