Sfârșit tragic pentru un șofer român de TIR! A murit carbonizat pe un drum din Italia

de | 28.05.2024 21:35 | Național, Eveniment

Un șofer român de TIR a avut parte de un sfârșit tragic pe un drum din Italia. El a murit carbonizat, după ce autovehiculul în care se afla a luat foc în urma unui accident.

Evenimentul tragic a avut loc ieri, pe drumul regional 11, în Peschiera del Garda din provincia Verona. În timpul unei curse, românul a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un alt TIR care circula regulamentar.

În urma coliziunii, camioanele au luat foc, iar cei doi șoferi au murit pe loc, nemaiavând nicio șansă să iasă la timp din cabină.

O femeie a scăpat miraculos cu viață

În accident a fost implicată și o mașină, condusă de o femeie de 43 de ani. Șoferița nu a putut evita impactul cu cele două TIR-uri care tocmai se ciocniseră. Din fericire, ea a scăpat doar cu răni ușoare.

Potrivit Spy News, șoferița a reușit să iasă singură din autoturism, cu puțin timp înainte ca incendiul, care a sfârșit în a distruge toate cele trei vehicule implicate în accident, să ajungă la mașină.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje medicale, pompieri, dar și polițiști.

Cauza exactă a incidentului nu a fost încă identificată de autorități, dar este luată în calcul varianta ca șoferul român să fi adormit la volan sau să se fi simțit rău în momentul producerii accidentului, potrivit sursei citate

Costel, șoferul român de TIR avea o familie frumoasă și doi copii care îl așteptau să ajungă acasă. Din păcate, acesta lasă în urmă o durere cumplită.

Sursă foto: corrieredelveneto.corriere.it

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cum va fi vremea în prima lună de vară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Italia

Ultimele articole