Simona Halep trece la atac! Pe cine a dat în judecată în scandalul de dopaj

de | 20.09.2023 12:05 | Național, Eveniment

Decizie surprinzătoare luată de Simona Halep după a primit o suspendare de 4 ani, în cazul scandalului de dopaj.

Jucătoarea de tenis a intentat un proces civil împotriva companiei din Canada care i-ar fi livrat suplimentul alimentar cu probleme, suspectat de echipa româncei ca fiind sursa substanțelor interzise.

Anunțul a fost făcut chiar de avocatul sportivei, Bogdan Stoica, la o săptămână după ce aceasta a primit suspendarea de patru ani, potrivit euronews.ro

Potrivit avocatului ei, Simona Halep ar urma să ceară despăgubiri de milioane de dolari în urma acestei situații, iar procesul este unul civil, care nu va influența verdictul TAS din scandalul de dopaj.

Suplimentul despre care Simona Halep este convinsă că a fost contaminat cu Roxadustat, se numește Keto MCT, iar substanța respectivă este interzisă prin regulament de Agenția Mondială Antidoping (WADA).

Vă reamintim că jucătoarea de tenis, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, un stimulator de sânge interzis, la US Open, anul trecut.

Sursa Foto Ego.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două cutremure în România, miercuri dimineața, la interval de 7 minute

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Halep