Un Smart făcut bucăți! Șoferul a decedat

de | 20.04.2023 23:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un Smart făcut bucăți! Șoferul a decedat

Un accident grav a avut loc astăzi pe centura Aradului, zona BAT.

Un bărbat în vârstă de 40 ani a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea, un Smart, a intrat cu viteză într-un TIR potrivit observatornews.ro

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Arad cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Din cauza impactului violent, șoferul a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri în stare de inconștiență. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani), încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Pompierii arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Sursă foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș: Și-a amanetat mașina, dar a continuat să o folosească! Bărbați cercetați pentru înșelăciune

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: