Smiley trăiește într-o vilă de 300.000 de euro! Piteșteanul este printre cei mai scumpi artiști din țară!

de | 30.05.2022 17:11 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

 

Faimosul artist Smiley, alături de partenera sa Gina Pistol, sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri ale showbiz-ului din România. Aceștia au împreună și o fetiță de numai 10 luni, pe nume Josephine. Pe lângă viața sa de familie, norocul nu încetează să îi surâdă nici când vine vorba de partea financiară, astfel, Smiley a investit suma de 300.000 de euro în vila sa din Ilfov.

Reședința este situată în localitatea Cernica, într-un complex rezidențial, și are aproximativ 290 de metri pătrați. Locuința sa de 300.000 de euro dispune de un spațiu generos și o curte spațioasă, concepută special pentru micuța Josephine.

Vila a fost achiziționată în anul 2011, iar faimosul cuplu a ales să facă nenumărate renovări, astfel întrunind toate nevoile și dorințele acestora. A fost nevoie de trei arhitecți și un inginer constructor pentru a le satisface nevoile tinerilor părinți!

Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, a declarat echipa de arhitecți, în urmă cu câțiva ani, scrie Viva.ro.

De asemenea, Andrei Maria, pe numele său de scenă „Smiley” este enumerat și într-o lista de nume de top de la noi din țară, acesta fiind chiar printre cei mai îndrăgiți artiști ai românilor. Prin această listă se mai numără și Carla’s Dreams, The Motans, Jador, Andra, Oana Radu și Theo Rose.

Potrivit artistului Alin Oprea, care a făcut câteva dezvăluiri penntru Playtech, Smiley se numără printre cei mai scumpi artiști din țară, alături de Andra și Carla s Dreams. Artistul ar fi mărit prețul pentru concertele sale, odată cu eliminarea restricțiilor impuse de COVID-19. Potrivit sursei citate, Smiley ar cere acum chiar și 15.000 de euro pentru un concert de 45 de minute.

Cererea și numărul de evenimente sunt mult mai mari decât în 2019. Cine este acum în vogă este mai scump, iar cine a intrat într-un con de umbră a devenit mai ieftin. Unele tarife au mai crescut, altele au mai scăzut. Pare a fi un an extraordinar pentru activitatea artistică”,  a mărturitist Alin Oprea, potrivit Playtech.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restaurantul din parcarea LAZĂR din Bascov – inundat azi noapte! A intervenit ISU!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andra | Smiley

Ultimele articole