Șofer de 23 de ani – prins cu viteza amețitoare de 129 km/h prin Pitești! A rămas pieton!

de | 14.12.2022 18:15 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate în cele 24 de ore, polițiștii au aplicat un număr de 173 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de aproximativ 33.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Astfel, în cursul zilei de marți, 13 decembrie, organele de poliție din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat, în trafic, un tânăr de 23 de ani, din Bascov.

Șoferul conducea un autoturism pe str. Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 129 km/h.

În urma abaterii, tânărul a fost a primit cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 23 de ani, drogat la volan prin Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole