anchetaonline.ro

Hoț în arest preventiv! Evada noaptea pentru a fura!

de | 14.12.2022 18:55 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și a infracțiunii de evadare, cu inculpatul în stare de arest preventiv, conform IPJ Argeș.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat de 27 de ani, care se afla în arest preventiv, și-a părăsit domiciliul său din localitatea Valea Iașului în nopțile de 26 spre 27 noiembrie, 27 spre 28 noiembrie și 04 spre 05 decembrie și ar fi pătruns într-un magazin de unde furat în repetate rânduri.

Acesta ar fi sustras, pe rând, 1.600 de lei, 335 de lei, respectiv 18 lei.

Reamintim că în ziua de 07 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 08 decembrie a.c., acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dosarul cauzei urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, anunță IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 23 de ani, drogat la volan prin Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: