Un șofer a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 2,36!

de | 27.02.2024 21:27 | Știri, Eveniment

Un bărbat din judeţul Timiş, care se afla la volanul unui autoturism, a fost oprit de poliţişti, după ce acondus haotic.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând o valoare de de 2,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Mai mult de atât, înainte de a fi oprit, șoferul a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 27 februarie a.c., poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un participant la trafic cu privire la faptul că pe strada Avram Imbroane ar fi observat un conducător auto care s-ar fi deplasat pe contrasens, circulând haotic. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş împreună cu cei ai Secţiei 5 Timişoara au reuşit depistarea autoturismului pe strada Frigului intersecţie cu strada Albinelor, la volanul căruia a fost indentificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 2,36 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Timiş, conform News.ro.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

foto descriptiv romania24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu violent pe Șoseaua Antiaeriană din București!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole