anchetaonline.ro

Șoferi beți, prinși la volan de polițiștii argeșeni

de | 20.06.2023 19:14 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 19 iunie, trei bărbați, în vârstă de 46, respectiv, 42 și 69 de ani, au fost depistați beți la volan de polițiștii rutieri argeșeni.

Primul șofer, un piteștean, în vârstă de 46 de ani, a fost oprit pe str. Calea Craiovei din municipiul Pitești.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența alcoolului.

Cel de-al doilea șofer, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Cepari, a fost depistat pe str. Lascăr Catargiu din municipiul Curtea de Argeș, în timp ce se afla în stare de ebrietate.

Iar cel de-al treilea șofer, un bărbat din Mioveni, în vârstă de 69 de ani, a fost depistat, tot în cursul zilei de ieri, 19 iunie, în jurul orei 16:00, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Dacia din Mioveni, din direcția Racovița către Colibași, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză se afla sub influența alcoolului.

În consecință, cei trei șoferi au fost conduși la spital pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și s-au ales cu dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Totodată, permisul de conducere le-a fost suspendat.

foto descriptiv opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Procurorii argeșeni și-au suspendat activitatea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: