Șoferi fără permis, pe străzile din Argeș!

de | 11.09.2023 19:35 | Județean, Eveniment

Dacă șoferii băuți sau drogați sunt la ordinea zilei pe străzile din Argeș, din peisaj nu lipsesc nici șoferii cu dreptul de a conduce suspendat sau fără permis.

La fel s-a întâmplat și în cursul zilei de ieri, 10 septembrie, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 34 de ani, din Mihăești, care conducea un moped pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că mopedul nu era înmatriculat.

Pentru isprava sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Tot fără permis a fost prins și un bărbat de 47 de ani, din Topoloveni. El a fost depistat în noaptea de 10 spre 11 septembrie, în jurul orei 00:30, în timp ce  conducea un autoturism pe strada Mircea Eliade din Pitești.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Și în acest caz a fost a fost întocmit dosar penal, iar oamenii legii continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Incendiu de vegetație uscată pe strada Depozitelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole