Șoferi prinși cu aproape 120 km/h în Pitești! Au rămas pietoni

de | 05.03.2023 21:00 | Știri

Șoferi prinși cu aproape 120 km/h în Pitești! Au rămas pietoni

Doi șoferi argeșeni au rămas pietoni, după ce au fost prinși conducând cu viteză excesivă în municipiul Pitești.

Un tânăr de 29 de ani, din Uda, a fost înregistrat de aparatul RADAR, vineri, în timp ce mergea cu viteza de 117 km/h, pe strada Calea Câmpulung. Alt șofer, în vârstă de 48 de ani, din Pitești, a fost depistat pe strada Calea Drăgășani din municipiu, circulând tot cu 117 km/h.

Ambii conducători au primit câte o amendă în valoare de 1.305 lei.

De asemenea, cei doi s-au ales cu permisele reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv Promotor

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Femeie din Pitești- prinsă cu permis de conducere fals! Ce a pățit aceasta

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole